• Lorem ipsum
Colorker Tangram

Colorker Tangram wandtegels bieden niet alleen een natuurlijke houtlook, maar introduceren ook een elegant lineair reliëfdecor dat volume creëert door middel van vierkante, driehoekige en ruitvormige patronen. Bekijk de collectie Colorker Tangram hier!

Deze geometrische vormen van de Colorker Tangram collectie zorgen voor aantrekkelijke decoratieve effecten. De Tangram haalt zijn inspiratie uit het gelijknamige Chinese spel. Wat is omgezet een populaire, unieke collectie keramische wandtegels. Wij geven u bij Tegelfabriek Nederland graag advies over de mogelijkheden van collectie. U kunt voor advies contact met onze klantenservice opnemen. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze site. Zoekt u een formaat of kleur uit de collectie die u op deze pagina niet kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

De collectie Colorker Tangram; Een knipoog naar het Chinese spel

Het unieke ontwerp van de Colorker Tangram wandtegels weerspiegelt de geometrische pracht van het traditionele Chinese spel. De combinatie van vierkante, driehoekige en ruitvormige vormen geeft een eigentijdse en artistieke uitstraling aan elke ruimte. De veelzijdigheid van de Colorker Tangram serie komt tot uiting in de diverse kleuropties en formaten. Of u nu kiest voor lichte en frisse tinten of diepere en warmere kleuren, en of u de voorkeur geeft aan standaardformaten of opvallende mozaïeken, de Colorker Tangram tegels bieden de vrijheid om een uniek ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl.

Duurzaamheid verpakt in stijl

Naast het opvallende design onderscheidt de Tangram collectie van Colorker tegels zich door haar duurzame eigenschappen. De keramische tegels zijn niet alleen bestand tegen vocht, vlekken en slijtage, maar ze bieden ook uitzonderlijke weerstand, duurzaamheid en vuurvaste kenmerken. Hierdoor kunnen de Tangram-tegels geplaatst worden op plekken waar andere materialen tekortschieten. Ga bijvoorbeeld voor een houten wandpaneel in de badkamer door te kiezen voor een tegel uit de collectie Colorker Tangram. 

Colorker Tangram wandtegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

De Colorker Tangram houtlook wandtegels zijn niet alleen een visueel statement maar bieden ook een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Met hun elegante geometrische reliëfdecor en uitzonderlijke duurzaamheid voegen de Tangram-tegels een tijdloze en stijlvolle dimensie toe aan elke ruimte in huis. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u deze collectie graag aan tegen een scherpe prijs. En natuurlijk beantwoorden we graag al uw vragen. U kunt ons altijd even bellen of mailen. Via de sample service kunt u monsters aanvragen van onze producten. 

 

Toon:
Geen producten gevonden...