• Lorem ipsum
41Zero42 Superclassica

De 41Zero42 Superclassica tegels zijn een verbluffende weergave van de schoonheid en veelzijdigheid van de kleur beige. De warme en natuurlijke tint van beige komt tot leven in deze tegels.

De 41Zero42 Superclassica biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, zowel binnen als buiten. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieke uitstraling of een eigentijdse twist wilt geven aan je projecten, deze tegels bieden een veelzijdige en prachtige oplossing. Klassiek is nooit uit de mode, en met Superclassica wordt het alleen maar beter. Dit is de veelzijdigheid en schoonheid van de 41Zero42 Superclassica tegels. Benieuwd naar een scherpe prijs voor de 41Zero42 Superclassica tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij ons. Bij vragen kunt u contact met de klantenservice opnemen.

De 41Zero42 Superclassica collectie

De 41Zero42 Superclassica collectie vormt een indrukwekkende collectie die de warmte en natuurlijke schoonheid van beige verkent en interpreteert. Met acht verschillende afwerkingen en zeven formaten biedt deze collectie een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. De zorgvuldig ontworpen elementen kunnen moeiteloos worden gecombineerd in eigentijdse settings en voegen beweging toe aan oppervlakken. De formaten waar de 41Zero42 Superclassica tegels verkrijgbaar zijn, zijn 7,5x60 cm, 60x60 cm, 7,5x120 cm, 60x120 cm, 30x60 cm en 80x180 cm. 

41Zero42 Superclassica tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u een scherpe voor de 41Zero42 Superclassica tegels. Daarnaast voorzien wij u ook graag in meer informatie over de mogelijkheden van de collectie. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website. 

Toon:
Geen producten gevonden...