• Lorem ipsum

41Zero42 One

Op zoek naar een collectie vloertegels die de ruimte uniek maakt? Denk dan zeker na over de mogelijkheden van de 41Zero42 One collectie! Deze collectie heeft opvallende patronen en kleuren in zich. Die een eigen karakter met zich mee brengen. Bent u benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de 41Zero42 One collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij Tegelfabriek Nederland voorzien wij u graag in een aantrekkelijke prijs voor deze tegels. Voor advies over de tegels kunt u contact met onze klantenservice opnemen. 

De collectie 41Zero42 One

41Zero42 One collectie herinterpreteert het thema van de encaustic cementtegels, maar dan in een oversized en opvallend formaat: 120x120 cm met een dikte van slechts 6 mm. De grafische texturen strekken zich uit over het gehele oppervlak, wat resulteert in een uiterst eigentijdse, speelse en vrolijke uitstraling. Als een ware caleidoscoop verandert deze collectie van kleur zonder van vorm te veranderen, creëert het intrigerende patronen, speelt het met verhoudingen en brengt het nieuwe kleuren tot leven.

Creëer een uniek interieur

'One' is een spel met meerdere niveaus: het biedt een neutrale tegel met stippen voor een veelzijdige achtergrond, evenals twee traditionele digitale decoraties en maar liefst zes opties met koude digitale decoraties. 'One' staat voor decoratieve energie en opwinding. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een tegelcollectie die de ruimte tot leven brengt en een unieke visuele impact heeft. Met de 41Zero42 One tegels haalt u een spel van kleur en design in huis dat elke omgeving zal transformeren.

41Zero42 One tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

De unieke 41Zero42 One collectie biedt Tegelfabriek Nederland u graag in tegen aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden. Neem contact met ons op hiervoor of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook geven wij natuurlijk graag advies over de 41Zero42 One tegels. Hiervoor kunt u ons altijd bellen of mailen, of stel de vraag direct via de chat op onze website.