• Lorem ipsum

41Zero42 Pulp

De collectie marmerlook tegels 41Zero42 Pulp bieden wij u bij Tegelfabriek Nederland graag aan tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor deze tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen over deze tegelserie kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Of stel uw vraag bij ons in de chat.

De collectie marmerlook tegels 41Zero42 Pulp

41Zero42 Pulp tegels vertegenwoordigen een gedurfd en expressief concept van rijke, grafische, en kleurrijke marmerachtige effecten. Deze marmerlook tegels vinden hun oorsprong in Arabescato-marmer, dat is getransformeerd in vijf verschillende kleuren: Zwart, Goud, Rood, Groen en Blauw. Via deze vijf chromatische variaties wordt het materiaal krachtig, dynamisch en krijgt het een surrealistisch karakter. Deze baanbrekende grafische benadering wordt versterkt door drie verschillende soorten oppervlakken die buitengewoon natuurlijk aanvoelen: gepolijst, mat geborsteld en licht gehamerd. Om de collectie te vervolledigen en het rijke marmer in balans te brengen, biedt de collectie Pulp ook een ondoorzichtige rieten structuur aan om strakke en harmonieuze wanden te creëren. Met 41Zero42 Pulp tegels brengt u een gedurfde en eigentijdse esthetiek in de ruimte, met de tijdloze pracht van marmer in een innovatief jasje. Deze tegels hebben de kracht om uw ruimte te transformeren en een onvergetelijke visuele impact te creëren. De tegels zijn verkrijgbaar in de formaten 60x120 cm en 10x60 cm

41Zero42 Pulp tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland is een directe importeur van 41Zero42 tegels. Daarom kunnen wij u voorzien van een aantrekkelijke prijs voor de 41Zero42 Pulp marmerlook tegels. En daarnaast in snelle levertijden. Wanneer u benieuwd bent naar een scherpe prijs voor de tegels kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Bij vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen!