• Lorem ipsum

41Zero42 Mate

De 41Zero42 Mate tegelcollectie vertelt het boeiende verhaal van een ontmoeting tussen twee schijnbaar tegenstrijdige werelden. Aan de ene kant hebben we marmer, dat staat voor gedurfde elegantie, kostbaarheid en puurheid. Aan de andere kant hebben we de ruwe, onregelmatige aarde, door de tijd en mens getekend, die zijn eigen schoonheid vindt in zijn grofheid en geschiedenis. Tegelfabriek Nederland Biedt u de 41Zero42 Mate tegels graag aan tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar een scherpe prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

De 41Zero42 Mate collectie

De 41Zero42 Mate collectie belichaamt de fascinatie van 41Zero42 voor contrasten en tegenstellingen, en heeft het thema "tegenstellingen" ontwikkeld als leidraad. Het verkent de dualiteit van rijk versus arm, elegant versus slordig en conventioneel versus ongebruikelijk. Met de 41Zero42 Mate tegels brengt u het prachtige verhaal van diversiteit en contrast in je eigen ruimte, waarbij je de schoonheid vindt in de harmonie van tegenstellingen. In de collectie zijn 4 aardse tinten en 2 marmerafwerkingen verwerkt. De afmetingen binnen de collectie zijn 19,5x19,5 cm, 30x60 cm en 60x60 cm. 

41Zero42 Mate tegels bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland is een directe importeur van 41Zero42 tegels. En kan u daarom voorzien in snelle levertijden met scherpe prijzen voor de 41Zero42 Mate tegels. Hiervoor kunt u contact met onze klantenservice opnemen of een offerte aanvragen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Een sample aanvragen van deze tegels is ook mogelijk via onze sample service