• Lorem ipsum
Mutina Puzzle by Barber & Osgerby

De Mutina Puzzle-tegelcollectie is een spel met oneindige mogelijkheden. Eenvoudige geometrische vormen worden steeds zachter en vloeiender naarmate de puzzel groeit, waardoor patronen kunnen stromen en veranderen. Bekijk de collectie hier.

De Mutina Puzzle is een verzameling geglazuurde porseleinen stoneware tegels, bestaande uit zowel effen kleuren als veelkleurige grafische patronen. Elke keer dat de Puzzle wordt gebruikt zal het een unieke look creëeren in uw interieur. Bij vragen over de Mutina Puzzle tegels kunt u ons bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. Een groter aantal vierkante meter bestellen? Dan kunnen wij wellicht een scherpere totaalprijs bieden. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. 

De collectie Mutina Puzzle

Het concept achter de Mutina Puzzle collectie is om niet alleen een individuele gevel, maar de hele ruimte te ontwerpen. Waarbij de mogelijkheid ontstaat voor communicatie tussen architectonische en ruimtelijke elementen die zich op verschillende delen van het huis bevinden. Hierdoor ontstaat een continue lijn door de kleurvariaties van de collectie. De veelzijdigheid van de effen kleuren en grafische patronen biedt eindeloze mogelijkheden voor ruimteprojecten. U kunt muren en vloeren combineren, gebieden vormgeven met frames en grafische vloeren, met als doel unieke en levendige inrichtingen te creëren. De kleuropties binnen de Mutina Puzzle collectie variëren van subtiele, neutrale tinten tot levendige en gedurfde kleuren, waardoor ontwerpers de vrijheid hebben om de perfecte sfeer voor elke ruimte te creëren.

Mutina Puzzle tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Of u nu een eigentijdse, minimalistische uitstraling wilt of een levendige, eclectische ruimte wilt creëren. De Mutina Puzzle tegelcollectie biedt een breed scala aan kleuren en patronen om aan al je ontwerpbehoeften te voldoen. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een unieke en dynamische leefomgeving met Mutina Puzzle tegels. Bij Tegelfabriek Nederland voorzien wij u in scherpe prijzen voor de tegels uit deze collectie. Ook geven wij graag meer advies. Voor advies kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Bent u architect, designer of voor een zakelijk project op zoek naar de Mutina Puzzle tegels? Dan kunt u via het zakelijk contactformulier contact met ons opnemen. 

Toon:
Mutina
Artikelcode BOZCM38
€199,50€169,62
op voorraad
De Mutina Puzzle Aland 25x25 cm is een keramische patroontegel voor vloer en wand. Deze patroontegel heeft 6 verschillende patronen in zich. Bij vragen over de tegels kunt u ons altijd even bellen of mailen. Lees meer
Mutina
Puzzle Aland 25x25 cm
De Mutina Puzzle Aland 25x25 cm is een keramische patroontegel voor vloer en wand. Deze patroontegel heeft 6 verschillende patronen in zich. Bij vragen over de tegels kunt u ons altijd even bellen of mailen.
€199,50€169,62
Toon: