• Lorem ipsum
Tonalite Arabesque

De Tonalite Arabesque is een serie keramische wandtegels, die opvallen door de bijzondere vorm. Deze bijzondere vorm is afgeleid van handgemaakte Arabische tegels. Deze tegels worden gecombineerd met prachtige kleurvariaties.

De Tonalite Arabesque is een serie keramische wandtegels, die opvallen door de bijzondere vorm. Deze bijzondere vorm is afgeleid van handgemaakte Arabische tegels. Deze tegels worden gecombineerd met prachtige kleurvariaties. Heeft u een vraag over deze tegels met Arabische handvorm? Dan helpt Tegelfabriek Nederland u graag. Neem in dit geval gerust eens contact met ons op. 

Doordat dit keramische tegels zijn, kunnen de tegels uit de Tonalite Arabesque collectie in iedere ruimte worden toegepast. Gebruik de serie dus voor exclusieve looks op elke wand. 

De Tonalite Arabesque collectie

De Tonalite Arabesque collectie bestaat uit totaal 19 kleuren. De meeste van deze kleuren zijn glanzend afgewerkt. Ook zijn er enkele matte afwerkingen binnen de collectie. Het formaat van de Arabesque tegels is 14,5x14,5 cm. De tegels hebben een dikte van 9 mm. 

De scherpste prijs bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland biedt de Tonalite Arabesque collectie aan tegen de scherpste prijs. Ook adviseren wij u graag over deze tegels. Heeft u een vraag over deze collectie, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Een groter aantal vierkante meter van deze tegels bestellen en benieuwd naar een scherpe totaalprijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Een sample aanvragen van deze wandtegels is mogelijk via onze sample service. 

Toon:
Geen producten gevonden...