• Lorem ipsum

Decoratori Bassanesi

Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u graag een scherpe prijs voor een Decoratori Bassanesi tegel. Benieuwd naar een prijsopgave? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie over de tegels van dit merk kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze website. 

Over het bedrijf Deocratori Bassanesi

In 1988 werd Decoratori Bassanesi opgericht en meteen gepositioneerd als een merk dat de waarden van artistieke decoratie vertegenwoordigt in het veld van keramische tegels. Vanaf het begin was het oorspronkelijke doel van Decoratori Bassanesi om de schoonheid van oppervlakken te demonstreren door de grenzen van traditie te verleggen. Vandaag de dag presenteert Decoratori Bassanesi zich op de markt met een compleet vernieuwde uitstraling, waarbij het thema van decoratie behouden blijft, maar met een authentieke en visionaire benadering. Onderzoek en oog voor detail, die de fundamenten vormen van het bedrijf, doordringen elke tak van de productie, van de keuze van materialen tot experimenten met de meest vooruitstrevende technieken. Decoratori Bassanesi is trots op zijn traditie van artistieke decoratie en heeft zich altijd gericht op het uitbreiden van de mogelijkheden van keramische bekleding. Hun visie om de schoonheid van oppervlakken te tonen gaat verder dan conventionele grenzen en blijft zich vernieuwen met een eigentijdse en vooruitstrevende blik.

Oog voor detail

Met oog voor detail en passie voor vakmanschap, creëert Decoratori Bassanesi handgemaakte keramische bekleding die de verbeelding prikkelt en unieke ruimtes vormgeeft. Elke tegel is doordrongen van creativiteit en ambachtelijk vakmanschap, waardoor ze ware kunstwerken worden die de esthetiek van oppervlakken naar een hoger niveau tillen. De aandacht voor onderzoek en experimentatie is diep geworteld in de waarden van Decoratori Bassanesi, waardoor ze altijd op zoek zijn naar innovatieve technieken en materialen. Dit stelt hen in staat om te blijven verrassen en nieuwe mogelijkheden te verkennen in de wereld van keramische bekleding. Decoratori Bassanesi heeft zichzelf opnieuw uitgevonden met een frisse blik, maar zonder de kernwaarden van hun traditie van artistieke decoratie uit het oog te verliezen. Ze blijven de grenzen verleggen en laten zien dat keramische bekleding veel meer kan zijn dan alleen maar functioneel - het kan ook een artistiek meesterwerk zijn dat schoonheid en verfijning toevoegt aan elke ruimte.

Tegels van Decoratori Bassanesi kopen bij Tegelfabriek Nederland

Kortom, Decoratori Bassanesi is een merk dat bekend staat om zijn kunstzinnige benadering van handgemaakte keramische bekleding. Met aandacht voor traditie en een vooruitstrevende visie blijven ze de esthetische mogelijkheden van oppervlakken verkennen en creëren ze tijdloze kunstwerken die elke ruimte transformeren tot een ware blikvanger. U vindt de tegels uit het Decoratori Bassanesi bij Tegelfabriek Nederland tegen aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit assortiment kunt u contact met onze klantenservice opnemen.