• Lorem ipsum

Emil Ceramica Totalook

De Emil Ceramica TotaLook collectie biedt een uitgebreide en elegante oplossing voor moderne interieurontwerpen, waarbij de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit wordt bereikt. Met de Emil Totalook collectie kunnen ontwerpers en huiseigenaren ongekende mogelijkheden ontdekken voor het creëren van prachtige en harmonieuze woonruimtes. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de Emil Ceramica Totalook collectie tegen een scherpe prijs aan. Samen met een bijpassend advies op maat. Heeft u een vraag over de collectie? Neem dan contact met de klantenservice op. Zoekt u een tegel uit de Emil Ceramica Totalook collectie die u niet op onze webshop kunt vinden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

De Emil Ceramica TotaLook collectie

De Emil Ceramica TotaLook collectie biedt een harmonieus samenspel van materialen die perfect op elkaar zijn afgestemd, wat resulteert in een eigentijdse en unieke serie. De Emil TotaLook collectie bestaat uit vijf verfijnde kleuren – Bianco, Sabbia, Grigio, Antracite en Blu Avio – en is verkrijgbaar in drie varianten, elk met een specifieke toepassing: Resin Soft (R9) voor een subtiele uitstraling, Resin Natural (R10) voor een natuurlijke touch, en Resin Tecnica (R11) voor technische toepassingen. Het geheel van de Emil Ceramica TotaLook wordt gecompleteerd door "ResinDeco", een set decoratieve elementen die de collectie naar een hoger niveau tilt. Deze decoraties, met hun levendige en tastbare geometrische vormen, voegen kleur en dynamiek toe aan elk interieur.

De Emil TotalBrick

Daarnaast introduceert de collectie de "TotalBrick" lijn, bestaande uit 6x24 cm majolica tegels. Deze tegels zijn beschikbaar in twee verfijnde afwerkingen, mat en lux (glanzend), en zijn perfect afgestemd op de kleuren van de TotalResin lijn. Deze combinatie van tegels en harsen creëert opvallende en stijlvolle visuele effecten, waarbij materiaal en licht op unieke wijze samenkomen.

Emil Totalook Tegels online bestellen bij Tegelfabriek Nederland

Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van de Emil Totalook collectie bij Tegelfabriek Nederland. Deze exclusieve serie keramische tegels biedt een innovatieve benadering van interieurontwerp, met een perfecte harmonie tussen harsen en majolica tegels. Bij Tegelfabriek Nederland beantwoorden wij ook graag alle vragen over De Emil Ceramica Totalook collectie. Bij vragen kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Via de sample service kunt u monsters aanvragen van de Emil Totalook tegels.