• Lorem ipsum
Mutina Tex hexagon tegels

De Mutina Tex-tegelcollectie is een rijke en veelkleurige keramische tegelcollectie met hexagon vorm die geïnspireerd is op textielstructuren en ontworpen is door het Raw Edges-studio in Londen. Bij Tegelfabriek Nederland tegen de scherpste prijs!

Het creëren van een tastbare textuur is het doel geweest bij het ontwerpen van de Mutina Tex tegels. De texturen uit textiel hebben geleid naar het definiëren van de nieuwe Tex-collectie. Wilt u meer informatie over deze keramische tegels? Neem dan direct contact met onze klantenservice op. Bij Tegelfabriek Nederland staan we graag voor u klaar met meer informatie. 

De Mutina Tex collectie hexagon tegels

De vorm van de tegels uit de Mutina Tex collectie is een hexagon vorm. De vorm van de hexagon tegel is een vereenvoudigde vergroting van de basis gebreide steek: als je goed kijkt naar een gebreide textiel, ziet u een herhaling van steken die symmetrisch naast elkaar zijn gerangschikt. Deze ruitvormige steek kan op drie verschillende manieren worden gerangschikt, elk met een ander effect. De collectie heeft acht verschillende kleuren, waarvan elk een groep van drie tinten bevat. Deze drievoudige schakering is ook geïnspireerd op textielontwerp en reproduceert het gevoel van de verschillende tonen van het garen. Om het verrassingseffect te vergroten en de creativiteit en personalisatie te bevorderen, worden de drie tinten willekeurig in de verpakkingen geplaatst. Hierdoor kunnen bij de installatie van Mutina Tex Tex willekeurige arrangementen worden bereikt. 

8 verschillende kleuren

Wat betreft de kleuren, de Mutina Tex-collectie biedt een scala aan acht verschillende kleuren, elk met zijn eigen groep van drie tinten. Deze kleuren variëren van zachte en subtiele tinten tot levendige en gedurfde kleuren, waardoor ontwerpers een breed scala aan mogelijkheden hebben om de perfecte sfeer voor hun ruimte te creëren. De toepassing van kleurrijke en natuurlijke glazuren op keramiek creëert ook een onregelmatig effect op bepaalde plaatsen, terwijl het op andere plaatsen juist verzadigder is, wat een interessante visuele dynamiek aan de tegels toevoegt. Met de Mutina Tex-tegelcollectie kunt u textuur, kleur en creativiteit moeiteloos integreren in uw ontwerpprojecten.

Mutina Tex tegels bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland biedt u de Mutina Tex tegels aan tegen een scherpe prijs. En samen met advies op maat. Bij vragen over de tegels kunt u gerust bellen of mailen. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar deze tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier. Bij een groter aantal vierkante meter kunnen wij wellicht een scherpere totaalprijs bieden. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Toon:
Mutina
Artikelcode RETX05
€218,90€179,50
op voorraad
De Mutina Tex Black 11,5x20 cm is een hexagon tegel van keramiek. Deze hexagon tegel heeft een zwarte kleur en bijzondere textuur. Bij vragen over de Mutina Tex Black 11,5x20 cm kunt u ons bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar. Lees meer
Mutina
Tex Black 11,5x20 cm
De Mutina Tex Black 11,5x20 cm is een hexagon tegel van keramiek. Deze hexagon tegel heeft een zwarte kleur en bijzondere textuur. Bij vragen over de Mutina Tex Black 11,5x20 cm kunt u ons bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar.
€218,90€179,50
Toon: