• Lorem ipsum

Revigres Cromatica vloer- en wandtegels

Revigrés Cromatica tegels belichamen een combinatie van moderniteit en elegantie, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende architectonische en designnormen. Deze collectie is geïnspireerd door het principe van "less is more", waarbij eenvoud en functionaliteit centraal staan. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u deze tegels graag tegen een scherpe prijsopgave aan. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om deze prijsopgave te ontvangen. Alle formaten en kleuren uit de collectie kunnen wij leveren. 

De Revigres Cromatica tegelcollectie

Revigrés Cromatica tegels bieden niet alleen esthetische verfijning, maar ook uitmuntende technische eigenschappen die voldoen aan diverse toepassingen. Of het nu gaat om wanden of vloeren, binnen of buiten, openbare ruimtes of residentiële projecten, deze tegels zijn bestand tegen zware belasting en zijn gemakkelijk te onderhouden. De collectie stelt ontwerpers in staat om nieuwe patronen te ontwerpen en unieke omgevingen te creëren die perfect passen bij de hedendaagse decoratietrends en de specifieke voorkeuren van klanten.

Een kleurenpalet voor verschillende projecten

Het kleurenpalet van de collectie Revigres Cromatica is zorgvuldig opgebouwd in drie hoofdgroepen: neutraal, warm en koel, elk met pure en levendige tinten die variëren in helderheid en intensiteit. Deze variatie maakt het mogelijk om ruimtes te accentueren, af te bakenen of een harmonieus contrast te creëren, en zo een gevoel van balans en sereniteit te brengen in zowel binnen- als buitenomgevingen.

Afmetingen

De Revigres Cromatica collectie is verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

9,7x9,7 cm, 29,5x29,5 cm, 29,5x59,2 cm, 59,2x59,2 cm, 59,2x118,6 cm, 88,9x88,9 cm. 

Revigres Cromatica tegels bestellen bij Tegelfabriek Nederland

 
Ontdek de veelzijdigheid en tijdloze schoonheid van Revigrés Cromatica tegels en transformeer uw ruimte vandaag nog. Bij Tegelfabriek Nederland staan wij graag voor u klaar met advies en meer informatie over de tegels uit deze collectie. Bij vragen kunt u contact met de klantenservice opnemen. Hier staan wij graag voor u klaar.