• Lorem ipsum
Del Conca Lavaredo

De Del Conca Lavaredo is een collectie keramische wand- en vloertegels die de Italiaanse traditie herontdekt. Deze tegelcollectie is geïnspireerd op het natuurlijke Luserna steen. Een fraaie collectie voor uw project.

De Del Conca Lavaredo natuursteenlook keramische tegels hebben alle kenmerken van het Luserna natuursteen. Dit is terug te zien in de mooie variaties in textuur en kleuren. Zo kunt u een prachtige collectie natuursteen verkrijgen die gecombineerd wordt met de voordelen van keramiek. Wilt u informatie over de mogelijkheden van deze tegelcollectie? Dan adviseert Tegelfabriek Nederland u graag. Neem hiervoor contact op via de klantenservice. Bellen of mailen kan altijd. 

De collectie keramische natuursteenlook tegels Del Conca Lavaredo

Voor de Del Conca Lavaredo collectie heeft Del Conca de inspiratie gehaald uit het prachtige Italiaanse natuursteen Luserna. Dit fraaie natuurlijke materiaal staat bekend om de ongelooflijke kleur- en textuurvariaties. In deze collectie zijn 5 kleurvariaties van het Laverna natuursteen verwerkt. Deze kleurvariaties zijn in 7 afmetingen verkrijgbaar. Genoeg keus dus om de Del Conca Lavaredo natuursteenlook keramische tegels naar wens aan te passen! 

Del Conca Lavaredo tegels bij Tegelfabriek Nederland tegen een scherpe prijs

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de collectie Del Conca Lavaredo aan tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u een groter aantal vierkante meter van deze tegels bestellen? Wellicht kunnen wij dan nog iets met de prijs doen. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u meer informatie of advies wilt ontvangen kunt u ons ook even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze website. 

Del Conca
Artikelcode GTLA10R
€73,28€67,50
op voorraad
De Del Conca Lavaredo Bianco 80x80 cm is een keramische wand- en vloertegel met fraaie natuursteenlook. Lees meer
Del Conca
Lavaredo Bianco 80x80 cm
De Del Conca Lavaredo Bianco 80x80 cm is een keramische wand- en vloertegel met fraaie natuursteenlook.
€73,28€67,50