• Lorem ipsum
Harmony Poitiers wandtegels

De Harmony Poitiers collectie wandtegels biedt een combinatie van ambachtelijke charme en eigentijdse elegantie. De collectie is beschikbaar in diverse kleuren, waardoor er voor elke smaak en stijl een passende optie is.

Met een formaat van 7,5x30 cm stralen deze Harmony Poitiers tegels een glans uit die doet denken aan traditionele geglazuurde keramiek, wat elke ruimte een allure geeft. Bij Tegelfabriek Nederland geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden van de Harmony Poitiers collectie. Bij vragen kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. 

De collectie Harmony Poitiers keramische wandtegels

De Harmony Poitiers collectie biedt decoratieve wandtegels van 7,5x30 cm die de charme van handgemaakt werk combineren met de glans van traditionele geglazuurde keramische tegels. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren en omvat tevens bijpassende lijsttegels in dezelfde tinten. Met hun ambachtelijke uitstraling en veelzijdige combinatiemogelijkheden zijn de Harmony Poitiers tegels de ideale keuze voor elke ruimte. De unieke glans en het vakmanschap zorgen voor een tijdloze elegantie, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan zowel klassieke als moderne interieurs. Laat uw muren spreken met de verfijnde schoonheid van de Poitiers tegels, een perfecte mix van traditie en stijl.

Harmony Poitiers wandtegels online bestellen bij Tegelfabriek Nederland

De prachtige keramische wandtegels uit de collectie Harmony Poitiers bieden wij u bij Tegelfabriek Nederland aan tegen een aantrekkelijke, scherpe prijs. Samen met een goed advies op maat. Bij vragen over de tegels uit deze collectie kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Of vraag via de sample service samples aan van de Harmony Noha Poitiers collectie. 

Toon:
Harmony Tiles
Artikelcode HPR
€40,00€36,95
op voorraad
De Harmony Poitiers Rose 7,5x30 cm is een roze wandtegel in het populaire formaat 7,5x30 cm. Deze tegel heeft een glanzende afwerking. Lees meer
Harmony Tiles
Poitiers Rose 7,5x30 cm
De Harmony Poitiers Rose 7,5x30 cm is een roze wandtegel in het populaire formaat 7,5x30 cm. Deze tegel heeft een glanzende afwerking.
€40,00€36,95
Toon: