• Lorem ipsum

Cifre Opal Wandtegels

De collectie Cifre Opal wandtegels zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en stijlvolle tegeloptie voor hun huis of kantoor. Met hun glanzende afwerking, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn deze tegels een waardevolle investering die jarenlang mee zal gaan en uw ruimte er fantastisch uit zal laten zien. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de tegels uit de Cifre Opal collectie graag aan tegen scherpe prijzen. Wilt u ook meer advies over de tegels? Neem dan contact met onze klantenservice op. Bent u benieuwd tegen welke scherpe prijs wij de tegels aan kunnen bieden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De collectie keramische wandtegels Cifre Opal

De Cifre Opal wandtegels hebben kleine formaten en intense kleuren. Dit zijn in totaal 11 kleurvariaties. Oftewel genoeg keuze om de wandtegels naar smaak aan te passen. Alle kleuren binnen de collectie zijn glanzend afgewerkt. Ook zijn er nog enkele decorafwerkingen te vinden binnen de Cifre Opal collectie wandtegels. 

Tegels die glanzend afgewerkt zijn

Een van de belangrijkste kenmerken van Cifre Opal tegels is hun glanzende afwerking, die een elegante en moderne uitstraling geeft aan elke ruimte waarin ze worden gebruikt. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, waaronder badkamers, keukens en woonkamers.

De duurzaamheid van de tegels

Een ander voordeel van Cifre Opal tegels is hun duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en zijn daarom een uitstekende keuze voor drukke huizen en kantoren. Bovendien zijn deze tegels gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor mensen met een drukke levensstijl.

Cifre Opal tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

De wandtegels uit de Cifre Opal collectie biedt Tegelfabriek Nederland u graag aan tegen een scherpe prijs. Naast de scherpe prijs geven wij u ook graag advies over de tegels. Voor advies kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of stel uw vraag via de chat op onze website. Een sample van deze collectie aanvragen kan via de sample service