• Lorem ipsum

Decoratori Bassanesi Wabi Sabi

Decoratori Bassanesi, een toonaangevende naam in de wereld van tegeldesign, heeft met hun Decoratori Bassanesi Wabi Sabi collectie een meesterwerk gecreëerd dat de kunst van eenvoud en verfijning viert. Deze collectie is geïnspireerd op de Japanse esthetiek van Wabi Sabi, die draait om het vinden van schoonheid in eenvoud, imperfectie en vergankelijkheid. Benieuwd naar een prijsopgave voor deze tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

De bijzondere collectie Decoratori Bassanesi Wabi Sabi

Wat de Decoratori Bassanesi Wabi Sabi tegels zo bijzonder maakt, is hun vermogen om de essentie van natuurlijke elementen vast te leggen. De tegels weerspiegelen de ruwe, organische texturen van materialen zoals steen en hout, en ze doen dit met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Het resultaat is een tegelcollectie die de warmte en diepte van natuurlijke materialen vastlegt zonder in te boeten aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. 

Kleuren en afmetingen 

De Decoratori Bassanesi Wabi Sabi is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen, waardoor ontwerpers de vrijheid hebben om hun creatieve visie tot leven te brengen. Dit zijn ook variaties in afwerkingen qua  Of het nu gaat om het creëren van een rustieke en harmonieuze sfeer in een huis, een spa-achtige oase in een badkamer, of een eigentijdse uitstraling in een commerciële ruimte, de Wabi Sabi collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor het transformeren van interieurs.

Kleuren:

  • Wabi Sabi Cotton
  • Wabi Sabi Ecru
  • Wabi Sabi Full Canyon
  • Wabi Sabi Full Mud
  • Wabi Sabi Anthracite

Afmetingen:

14x14 cm, 7x5x30 cm

Afwerkingen:

Mud, Full Mud

Decoratori Bassanesi Wabi Sabi tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij de Decoratori Bassanesi Wabi Sabi aan tegen een scherpe prijs. Ook geven wij graag meer informatie en advies over de mogelijkheden van deze collectie. Voor advies kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Of stel uw vraag via de chat op onze website. Een groter aantal vierkante meter bestellen? Dan kunnen wij misschien een scherpere totaalprijs bieden. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.