• Lorem ipsum

Op zoek naar een tegel die uw ruimte helemaal af maakt? Of die de basis van uw interieur kan vormen? Dan bent u bij Tegelfabriek Nederland aan het juiste adres. Tegelfabriek Nederland is een webshop gespecialiseerd in keramische tegels met prachtige kleuren, speciale vormen en uiteenlopende decors. Dit zijn tegels het accent brengen in iedere ruimte waar ze gebruikt worden! Daarnaast bestaat uit ons assortiment enkel uit topmerken die garant staan voor A-kwaliteit producten. 

Het assortiment van Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland biedt een assortiment met een ruim aanbod in keramische tegels die geschikt zijn voor vloer en wand. Het specialisme van Tegelfabriek Nederland zijn wand- en vloertegels met opvallende kleuren en prachtige looks. Dit zijn tegels die het detail van de ruimte bepalen. 

Tegelfabriek Nederland focust zich met name op decor- en patroontegels, die een ruimte de eyecatcher kunnen geven waar u naar op zoek bent. Dit kan met opvallende kleuren, prachtige decors en verschillende afwerkingen. Het kunnen tegels zijn voor het hele huis, een volledige ruimte of enkel de tegels van de achterwand van de keuken. Overal wordt aan gedacht binnen het assortiment van Tegelfabriek Nederland. 

Enkel merken van topkwaliteit

Het assortiment van Tegelfabriek Nederland bestaat uit topmerken. Dit zijn merken afkomstig uit heel Europa, bijvoorbeeld Italië en Spanje. Deze topmerken staan voor topkwaliteit aan keramische tegels. Hierdoor bent u verzekerd van tegels die lang mee gaan en waar dus extra lang van genoten kan worden wanneer u kiest voor een keramische tegel uit het assortiment van Tegelfabriek Nederland. 

Vraag gerust een sample aan

Tegelfabriek Nederland is een webshop. Maar wanneer u een tegel uitzoekt, wilt u deze misschien ook in het 'echt' bekijken. Dit kan bij ons door een sample aan te vragen via de sample service. 

Advies van Tegelfabriek Nederland

Heeft u een vraag over een product uit ons assortiment, of wilt u advies over de toepassing hiervan? Ook dan staat Tegelfabriek Nederland graag voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar [email protected], of door ons te bellen op 0547-745633.