• Lorem ipsum
Estudio Flamingo

De Estudio Flamingo is een collectie hexagon tegels met prachtige kleurvariaties die goed passen bij de levendige look van hexagon. De Flamingo tegels zijn te gebruiken voor vloeren en wanden.

Elementen uit mediterrane stijlen hebben de inspiratie gevormd voor de Estudio Flamingo collectie hexagon tegels. Deze elementen zijn ook terug te zien in de collectie. Waardoor deze hexagon tegels altijd een uniek karakter op de wand of de vloer vormen. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u graag advies over de mogelijkheden van de collectie Estudio Flamingo. Hiervoor kunt u gerust contact met onze klantenservice opnemen.

De collectie hexagon tegels Estudio Flamingo

De collectie hexagon tegels Estudio Flamingo brengt prachtige, dynamische sferen met zich mee. Dit komt door de combinatie van materialen. Een zeshoekige vorm van hexagon tegels zorgt voor een dynamisch karakter dat wordt gegeven. Dit gecombineerd met de prachtige look van 7, mediterrane kleuren zorgt ervoor de collectie een uniek karakter krijgt. Het formaat van deze tegels is 15x17 cm. Ook zijn alle tegels afgewerkt met een matte toplaag. Zodat de Estudio Flamingo tegels op zowel wand als vloer gebruikt kunnen worden. Ook zijn er prachtige decorafwerkingen verwerkt in de collectie.

Estudio Flamingo hexagon tegels bij Tegelfabriek Nederland kopen

Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u de Estudio Flamingo hexagon tegels aan tegen een scherpe prijs. Samen met een goed advies op maat. U kunt ons voor advies altijd even bellen of mailen. Een groter aantal vierkante meter kunnen wij wellicht aanbieden tegen een scherpere totaalprijs. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

€36,50
op voorraad
De Estudio Flamingo Black 15x17 cm is een keramische wand- en vloertegel met een hexagon vorm. Lees meer
Estudio
Flamingo Black 15x17 cm
De Estudio Flamingo Black 15x17 cm is een keramische wand- en vloertegel met een hexagon vorm.
€36,50