• Lorem ipsum

Agrob Buchtal Tegels

Deze Duitse producent van keramiek staat bekend om het uitgebreide assortiment aan tegels. Agrob Buchtal tegels bieden wij u bij Tegelfabriek Nederland ook graag aan tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor een tegel uit dit assortiment? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Over het bedrijf Agrob Buchtal

Agrob Buchtal is een Duitse fabrikant van hoogwaardige, keramische producten. Bij Agrob Buchtal begrijpen ze dat de ware kwaliteit van hun producten tot uiting komt in hun toepassing. Daarom koesteren ze samenwerkingen en delen ze graag hun kennis om de beste oplossing te vinden voor elk architectonisch project. Het Duitse bedrijf biedt standaard producten wanneer deze voldoen, maar ook maatwerkoplossingen wanneer dat nodig is. Het leveren van speciale oplossingen is hun specialiteit. Met hun expertise en ervaring ondersteunen ze architecten vanaf het begin van het project tot aan de voltooiing ervan. Bij Agrob Buchtal staat innovatie centraal. Ze combineren vakmanschap met nieuwe technologieën om te blijven verbeteren. Zo ontwikkelen ze innovatieve antislip oppervlakken voor natte ruimtes en nieuwe, eenvoudige verwerkingstechnieken, zoals DryTile, dat geen lijm nodig heeft. Ze hechten ook veel waarde aan gezondheid en hygiëne, zoals blijkt uit hun duurzame Hytect-technologie, die bijna in elk product wordt toegepast.

Producten voor ieder project

De producten van Agrob Buchtal vinden hun toepassing in diverse omgevingen, zowel binnen als buiten. Van privéwoningen tot musea, van hotels tot ziekenhuizen, van restaurants tot kantoren, van winkels tot zwembaden en van badkamervloeren tot gevels van gebouwen. Bij Agrob Buchtal tegels produceren ze vloer-, wand- en geveltegels voor elk doel, evenals allerlei speciale elementen om te voldoen aan specifieke vereisten. Of het nu gaat om een gevormd onderdeel voor een zwembad of een geïntegreerd geleidingssysteem voor visueel gehandicapte mensen, bij Agrob Buchtal vinden ze altijd een oplossing. Hun tegels worden wereldwijd toegepast en gewaardeerd.

Tegels van Agrob Buchtal kopen bij Tegelfabriek Nederland

Tegelfabriek Nederland voorziet u graag in een scherpe prijs voor een tegel uit het Agrob Buchtal assortiment. Ook geven wij graag advies en meer informatie over de mogelijkheden van deze tegels. U kunt voor advies contact met de klantenservice opnemen. Of stel de vraag via de chat op onze website. Een sample aanvragen is mogelijk via de sample service op onze website.