• Lorem ipsum
Witte tegels: tijdloos en veelzijdig

Witte tegels zijn een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt. Ze passen bij verschillende interieurstijlen en kunnen zowel in de keuken als in de badkamer worden gebruikt. Bekijk hier het assortiment aan witte tegels van Tegelfabriek Nederland.

Witte tegels zijn een tijdloze en veelzijdige keuze voor verschillende ruimtes in huis. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, hal of woonkamer, witte tegels creëren een frisse en schone uitstraling. Het voordeel van witte tegels is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren en materialen, waardoor er talloze ontwerpmogelijkheden ontstaan. Of je nu kiest voor witte wandtegels of vloertegels, een witte tegel is altijd een goede keuze. Bij Tegelfabriek Nederland geven wij u graag meer advies over de mogelijkheden van witte tegels. Voor advies kunt u contact met onze klantenservice opnemen.

Witte tegels in het assortiment van Tegelfabriek Nederland

In het assortiment van Tegelfabriek Nederland vindt u verschillende soorten witte tegels. Deze verschillen bestaan bijvoorbeeld uit meerdere tinten wit. Zoals witte tegels die meer naar een crème of grijze kleur neigen, of juist spierwitte tinten. Ook zijn er vele variaties in formaat verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nog meerdere vormen en afwerkingen mogelijk. Bijvoorbeeld wit mozaïek, of witte metro tegels. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat u uw witte tegel naar wens kunt vinden bij Tegelfabriek Nederland. 

Witte tegels in de keuken

Witte tegels zijn een populaire keuze voor keukenwanden en backsplashes. Tegels met een witte kleuren zorgen in de keuken voor een frisse en schone uitstraling en zijn gemakkelijk schoon te maken. Bovendien reflecteren witte tegels het licht, waardoor de keuken er helder en ruimtelijk uitziet. Een witte tegel kan zowel mat als glanzend zijn, afhankelijk van de gewenste uitstraling. Wij zien dat witte keukentegels het meest als wandafwerking gebruikt worden. Maar natuurlijk kunnen witte tegels ook op de vloer van de keuken verwerkt worden. 

Witte tegels in de badkamer

Ook in de badkamer is wit een populaire kleur voor tegels. Witte badkamertegels creëren een frisse en schone uitstraling, en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Witte tegels kunnen worden gecombineerd met accenttegels in een andere kleur of patroon voor een speels effect. Een witte badkamertegel kan zowel op de muur als op de vloer worden geplaatst. De witte tegels voor de badkamer kunnen helemaal worden aangepast naar uw stijl. 

Witte wandtegels

Witte wandtegels kunnen in elke ruimte worden gebruikt en zijn een veelzijdige keuze. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, hal of woonkamer, witte wandtegels zorgen voor een tijdloze en schone uitstraling. Het voordeel van witte wandtegels is dat ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met andere kleuren en materialen, waardoor er talloze ontwerpmogelijkheden ontstaan.

Witte vloertegels

Witte vloertegels zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken en reflecteren het licht, waardoor de ruimte er helder en ruimtelijk uitziet. Het voordeel van witte vloertegels is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren en materialen, waardoor er veel ontwerpmogelijkheden ontstaan. Let er wel op dat witte vloertegels snel vuil en vlekken kunnen vertonen, dus regelmatig schoonmaken is belangrijk om ze mooi te houden.

 

Geen producten gevonden...