• Lorem ipsum
Ragno Abitare

Prachtige kleurencombinaties, geometrische patronen en decoraties van de gemalen marmeren tegels uit het begin van de 20e eeuw krijgen een eigentijdse herinterpretatie in de Ragno Abitare collectie. Er zijn 6 kleuren en meerdere decors verkrijgbaar.

Heeft u een vraag over een Ragno Abitare tegel? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Bij Tegelfabriek Nederland voorzien wij u graag in advies en meer informatie over deze collectie. Uw vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

De Ragno Abitare collectie

De Ragno Abitare keramische tegels bieden een prachtige combinatie van oud en nieuw, waarbij het rijke erfgoed van de vroegere granulaire marmeren tegels wordt gecombineerd met eigentijdse ontwerpelementen en moderne productietechnieken. Het resultaat is een tijdloze collectie die de perfecte balans vindt tussen elegantie en individualiteit. Zes kleurtinten, verkrijgbaar in het formaat 20x20 cm, kunnen zowel op vloeren als op wanden worden gebruikt en vormen een aantrekkelijke aanvulling op diverse interieurstijlen, in een mix van verfijning en originaliteit. Met de zes beschikbare kleurtinten biedt de Ragno Abitare collectie een scala aan mogelijkheden om elke ruimte te verfraaien. Of je nu kiest voor een klassiek en subtiel kleurenpalet of voor gedurfde en levendige tinten, deze tegels voegen een vleugje verfijning en karakter toe aan elk interieur. De zijn perfect geschikt voor zowel traditionele als moderne omgevingen en passen zich moeiteloos aan aan verschillende decoratiestijlen.

Voor vloer en wand 

De 20x20 cm tegels van de Ragno Abitare-collectie zijn ideaal voor zowel vloertoepassingen als wandbekleding. Of je nu een stijlvolle vloer wilt creëren in een woonkamer, een prachtige backsplash wilt toevoegen aan je keuken, of een elegante wand wilt bekleden in de badkamer, deze tegels bieden een veelzijdige oplossing die zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is. Met de Abitare collectie van Ragno Tegels kun je de sfeer van het verleden doen herleven in een eigentijds jasje. Laat je inspireren door de prachtige kleurencombinaties en geometrische patronen om een unieke en persoonlijke touch aan je interieur te geven. Deze tegels stralen verfijning, originaliteit en tijdloze schoonheid uit, waardoor je interieur een vleugje karakter en elegantie krijgt. 

Ragno Abitare tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

De Ragno Abitare tegelcollectie biedt een prachtige mix van verleden en heden, waarbij oude ontwerpelementen worden herontdekt en getransformeerd in eigentijdse stijl. Met hun veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht voegen deze tegels een vleugje verfijning en originaliteit toe aan elke ruimte. Ontdek de schoonheid van de Ragno Abitare tegels en geef je interieur een tijdloze en elegante uitstraling. U kunt ons voor vragen over deze collectie van Ragno tegels gerust bellen of mailen. Bij een groter aantal vierkante meter kunnen wij wellicht de tegels tegen een scherpere prijs aanbieden. Vraag in dat geval geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Ragno Tegels
Artikelcode R62P
€51,30€48,95
op voorraad
De Ragno Abitare Bianco 20x20 cm is een granito look vloer- en wandtegel van keramiek. Deze tegel heeft een witte kleur die mat is afgewerkt. Bij Tegelfabriek Nederland vindt u de Ragno Abitare Bianco 20x20 cm tegen de scherpste prijs! Lees meer
Ragno Tegels
Abitare Bianco 20x20 cm
De Ragno Abitare Bianco 20x20 cm is een granito look vloer- en wandtegel van keramiek. Deze tegel heeft een witte kleur die mat is afgewerkt. Bij Tegelfabriek Nederland vindt u de Ragno Abitare Bianco 20x20 cm tegen de scherpste prijs!
€51,30€48,95