• Lorem ipsum
WOW Casbah

Maak kennis met de WOW Casbah collectie keramische wandtegels. Deze collectie vormt een prachtige ode aan moderniteit en een klassieke look van Spaanse architectuur. Bekijk deze prachtige collectie hier!

De collectie WOW Casbah is geïnspireerd door de tijdloze elegantie van "La Muralla Roja" van Ricardo Bofill, gelegen in het hart van Calpe, Alicante. Met dit als inspiratie vangt deze collectie de essentie van Spaanse architectuur vermengd met de aantrekkingskracht van Arabische mediterrane ontwerpen. Bij Tegelfabriek Nederland geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden van de Casbah tegels van WOW Design. U kunt bij vragen altijd bij vragen altijd even contact opnemen met onze klantenservice opnemen. Of stel uw vraag via de chat op onze site. 

De collectie WOW Casbah

Elke tegel in de WOW Casbah collectie getuigt van vakmanschap en innovatie. Met een gladde matte afwerking die het licht absorbeert in plaats van te reflecteren, bieden deze keramische wandtegels tegels een eigentijdse twist aan traditionele esthetiek. De gedurfde geometrische patronen, herinnerend aan kubusachtige lijnen, roepen een gevoel van structuur en verfijning op. In de collectie zijn meerdere kleuren verwerkt. De kleuren hebben een gladde afwerking of een decor afwerking in de vorm van WOW Casbah mix tegels. 

Prachtige kleuren

Puttend uit de levendige kleuren en ingewikkelde ontwerpen die te vinden zijn in een traditionele Kasbah tegels, brengen deze WOW Casbah tegels elke ruimte tot leven met energie en vitaliteit. Bestaande uit 6 kleurvariaties die elk een uniek karakter toevoegen aan uw ruimte. Geïnspireerd door de rijke tradities van de Spaanse en Arabische architectuur, bieden deze kleuren een prachtig palet om uit te kiezen. Waar deze wandtegels ook gebruikt worden, de WOW Casbah transformeren interieurs tot boeiende doolhoven van stijl en elegantie. 

De WOW Casbah tegels kopen bij Tegelfabriek Nederland

Met zijn mix van kleuren, lijnen en texturen nodigt de collectie WOW Basbah uit om een reis van architectonische verkenning en visueel genot te maken. Ervaar de aantrekkingskracht van de Middellandse Zee tot leven gebracht in elke tegel, waardoor ruimtes ontstaan die zo tijdloos zijn als adembenemend. Bij Tegelfabriek Nederland bieden wij u alle tegels uit deze collectie graag tegen een scherpe prijsopgave aan. Bij vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen! 

Toon:
WOW
Artikelcode 129485
€51,22€47,50
op voorraad
De WOW Casbah Teja 12,5x12,5 cm is een matte wandtegel van keramiek uit de collectie WOW Casbah. Deze tegel heeft een fleurige, roze kleur. Lees meer
WOW
Casbah Teja 12,5x12,5 cm
De WOW Casbah Teja 12,5x12,5 cm is een matte wandtegel van keramiek uit de collectie WOW Casbah. Deze tegel heeft een fleurige, roze kleur.
€51,22€47,50
Toon: